Από το: epi pantos epistitou-efik .blogspot.gr
Καλωσορίζουμε τον Ιούλιο με ένα πεντανόστιμο κοκκινιστούλι γλυκόξινο με τα αγαπημένα μας κορόμηλα τώρα που είναι στα φόρτε τους! Δοκιμάστε να τα μαγειρέψετε, θα σας καταπλήξουν!
Πλένουμε τα κορόμηλα και με μία ταβανόπροκα τα ξεκουκουτσιάζουμε όπως κάνουμε στα βερύκοκα όταν τα κάνουμε γλυκό. Είναι λίγο ζόρικα βέβαια σε σχέση με τα
βερύκοκα αλλά μόνο έτσι γίνεται. Διαλέγουμε λίγο μεγάλα φρουτάκια για να μη σκορπίσουν στο βρασμό και γίνουν ένα με τη σάλτσα, πιο πολύ όμως είναι θέμα εμφάνισης αυτό. Εγώ ήθελα να τα βλέπω!
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου
Καλωσορίζουμε τον Ιούλιο με ένα πεντανόστιμο κοκκινιστούλι γλυκόξινο με τα αγαπημένα μας κορόμηλα τώρα που είναι στα φόρτε τους! Δοκιμάστε να τα μαγειρέψετε, θα σας καταπλήξουν!
Πλένουμε τα κορόμηλα και με μία ταβανόπροκα τα ξεκουκουτσιάζουμε όπως κάνουμε στα βερύκοκα όταν τα κάνουμε γλυκό. Είναι λίγο ζόρικα βέβαια σε σχέση με τα
βερύκοκα αλλά μόνο έτσι γίνεται. Διαλέγουμε λίγο μεγάλα φρουτάκια για να μη σκορπίσουν στο βρασμό και γίνουν ένα με τη σάλτσα, πιο πολύ όμως είναι θέμα εμφάνισης αυτό. Εγώ ήθελα να τα βλέπω!
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου