Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , » Φτιάχνονται όλα τα γιαούρτια με νωπό γάλα;

Φτιάχνονται όλα τα γιαούρτια με νωπό γάλα;

Written By Unknown on Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 03, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: gastronomos.gr
Ποιοι είναι οι βασικοί τύποι γιαουρτιών;
Το παραδοσιακό γιαούρτι με την πέτσα, που παρασκευάζεται από μικρές μονάδες αλλά και μεγάλες βιομηχανίες με αγελαδινό, πρόβειο ή
κατσικίσιο γάλα, τα γιαούρτια χωρίς πέτσα (άλλα πιο υδαρή και κρεμώδη και άλλα με πιο συνεκτική δομή), που φτιάχνονται κυρίως από αγελαδινό γάλα, και το πυκνής υφής στραγγιστό γιαούρτι, συνήθως από αγελαδινό ή πρόβειο γάλα.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο


SHARE

About Unknown