Από το: casa-dei-sapori .blogspot.gr
Πλένουμε τα λαχανικά, και χαράζουμε ένα σταυρό στην ντομάτα και στο κρεμμύδι, έτσι ώστε όταν βράσουν να μπορούν να δώσουν τα αρώματα τους. Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τις πατάτες, τις οποίες τις κόβουμε στα
τέσσερα. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, την οποία γεμίζουμε μέχρι τη μέση με νερό (περίπου 2.5 λίτρα), ρίχνουμε τα λαχανικά και το αλατοπίπερο. Όταν αρχίζει να βράζει το νερό, τότε ρίχνουμε το κρέας. Αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και το μοσχαράκι. Σουρώνουμε το ζωμό και τον κρατάμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori
Πλένουμε τα λαχανικά, και χαράζουμε ένα σταυρό στην ντομάτα και στο κρεμμύδι, έτσι ώστε όταν βράσουν να μπορούν να δώσουν τα αρώματα τους. Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τις πατάτες, τις οποίες τις κόβουμε στα
τέσσερα. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, την οποία γεμίζουμε μέχρι τη μέση με νερό (περίπου 2.5 λίτρα), ρίχνουμε τα λαχανικά και το αλατοπίπερο. Όταν αρχίζει να βράζει το νερό, τότε ρίχνουμε το κρέας. Αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και το μοσχαράκι. Σουρώνουμε το ζωμό και τον κρατάμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori