Από το: ditucook. blogspot.gr
Τρίβουμε το κολοκυθάκι στον χοντρό τρίφτη, το στίβουμε καλά να φύγουν τα πολλά υγρά και το βάζουμε σε ένα μπωλάκι μαζί με το γιαούρτι. Ρίχνουμε το δυόσμο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και αυτό. Αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Προσθέτουμε το λαδάκι, κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα και το τζατζίκι είναι έτοιμο. Συνοδεύει ιδανικά κρέατα και τηγανιτά μεζεδάκια. Αν το θέλετε πιο ελαφρύ μπορείτε να παραλείψετε το σκόρδο. Καλή σας όρεξη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Τρίβουμε το κολοκυθάκι στον χοντρό τρίφτη, το στίβουμε καλά να φύγουν τα πολλά υγρά και το βάζουμε σε ένα μπωλάκι μαζί με το γιαούρτι. Ρίχνουμε το δυόσμο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και αυτό. Αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Προσθέτουμε το λαδάκι, κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα και το τζατζίκι είναι έτοιμο. Συνοδεύει ιδανικά κρέατα και τηγανιτά μεζεδάκια. Αν το θέλετε πιο ελαφρύ μπορείτε να παραλείψετε το σκόρδο. Καλή σας όρεξη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook