Από το: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Ανοίγουμε καλά με τα χέρια μας τα σνίτσελ και τα κόβουμε σε δύο πλατιά κομμάτια. Αλείφουμε ελαφρώς τη μία τους πλευρά με λίγη μαργαρίνη. Απλώνουμε σε κάθε κομμάτι 1 φέτα τυρί και 1 πάριζα και κλείνουμε καλά, ενώνοντας μεταξύ τους τις άκρες του
σνίτσελ. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα πυρέξ και τοποθετούμε τα γεμισμένα σνίτσελ σφιχτά το ένα με το άλλο. Περνάμε ελαφρώς από πάνω τους με λίγο ακόμη ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180' βαθμούς των αντιστάσεων μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Ανοίγουμε καλά με τα χέρια μας τα σνίτσελ και τα κόβουμε σε δύο πλατιά κομμάτια. Αλείφουμε ελαφρώς τη μία τους πλευρά με λίγη μαργαρίνη. Απλώνουμε σε κάθε κομμάτι 1 φέτα τυρί και 1 πάριζα και κλείνουμε καλά, ενώνοντας μεταξύ τους τις άκρες του
σνίτσελ. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα πυρέξ και τοποθετούμε τα γεμισμένα σνίτσελ σφιχτά το ένα με το άλλο. Περνάμε ελαφρώς από πάνω τους με λίγο ακόμη ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180' βαθμούς των αντιστάσεων μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr