Από το: lakis koutalakis. blogspot.gr
Μαγειρεμένο το χοιρινό ελαφριά χωρίς λάδι και με την συνοδεία πιπεριάς. Αποκτά ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση από την μπύρα και τα μυρωδικά. Σε γρήγορο χρόνο έχουμε ένα νόστιμο φαγητό στο πιάτο μας.
Τοποθετούμε στη φωτιά ένα βαθύ
τηγάνι και περιμένουμε να κάψει το σκεύος. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας αφού το έχουμε κόψει σε μικρές μπουκιές και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει λίγο. Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης
Μαγειρεμένο το χοιρινό ελαφριά χωρίς λάδι και με την συνοδεία πιπεριάς. Αποκτά ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση από την μπύρα και τα μυρωδικά. Σε γρήγορο χρόνο έχουμε ένα νόστιμο φαγητό στο πιάτο μας.
Τοποθετούμε στη φωτιά ένα βαθύ
τηγάνι και περιμένουμε να κάψει το σκεύος. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας αφού το έχουμε κόψει σε μικρές μπουκιές και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει λίγο. Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης