Από το: xaroumenos -taxidioths. blogspot.gr
Η τηγανιά γίνεται από χοιρινό κρέας πισινού ποδιού, κομμένο κομμάτια και τσιγαρίζετε πιπεριές σε τηγάνι.
Πλένετε το κρέας με κρύο νερό το στραγγίζετε και το κόβετε κομματάκια 2 πόντων τα τοποθετείτε σε ένα (μικρό τηγάνι), ρίχνετε το νερό μέχρι να σκεπάσει και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να σωθεί το νερό.
Ρίχνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένη πιπεριά τα ανακατεύετε μέχρι να πιάσει κρούστα το κρέας, πασπαλίζετε με αλάτι , ρίγανη και ραντίζετε με το χυμό λεμονιού.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Amerimnos Taxidioths
Η τηγανιά γίνεται από χοιρινό κρέας πισινού ποδιού, κομμένο κομμάτια και τσιγαρίζετε πιπεριές σε τηγάνι.
Πλένετε το κρέας με κρύο νερό το στραγγίζετε και το κόβετε κομματάκια 2 πόντων τα τοποθετείτε σε ένα (μικρό τηγάνι), ρίχνετε το νερό μέχρι να σκεπάσει και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να σωθεί το νερό.
Ρίχνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένη πιπεριά τα ανακατεύετε μέχρι να πιάσει κρούστα το κρέας, πασπαλίζετε με αλάτι , ρίγανη και ραντίζετε με το χυμό λεμονιού.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Amerimnos Taxidioths