Από το: mageirikes diadromes.gr
Απλό και πολύ νόστιμο φαγητό! Το ίδιο νόστιμο θα γίνει και με κοτόπουλο.
Σε μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, ρίγανη και αλατοπίπερο, αλευρώνουμε τα κομμάτια κουνελιού. Σε τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα κομμάτια καλά και από τις δύο πλευρές
να ροδίσουν, αφαιρούμε σε μια πιατέλα. Στο λάδι ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σκόρδο, αφήνουμε 2 - 3 λεπτά ανακατεύοντας, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές να μαλακώσουν λίγο. Τέλος προσθέτουμε τα σοταρισμένα κομμάτια κουνελιού, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε το δενδρολίβανο και τη ντομάτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρικές διαδρομές
Απλό και πολύ νόστιμο φαγητό! Το ίδιο νόστιμο θα γίνει και με κοτόπουλο.
Σε μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, ρίγανη και αλατοπίπερο, αλευρώνουμε τα κομμάτια κουνελιού. Σε τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα κομμάτια καλά και από τις δύο πλευρές
να ροδίσουν, αφαιρούμε σε μια πιατέλα. Στο λάδι ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σκόρδο, αφήνουμε 2 - 3 λεπτά ανακατεύοντας, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές να μαλακώσουν λίγο. Τέλος προσθέτουμε τα σοταρισμένα κομμάτια κουνελιού, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε το δενδρολίβανο και τη ντομάτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρικές διαδρομές