Από το: Κουζινόραμα
Ναι, καλά καταλάβατε... Μπορούμε να φτιάξουμε και αυτό το υπέροχο τυράκι στο ΣΠΙΤΙ μας! Εύκολα! Βράζουμε το γάλα και το αφήνουμε να κρυώσει ως τους 30C. Ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά. Διαλύουμε την τυροπυτιά σε 3 -4 κσ κρύο νερό και προσθέτουμε το
διάλυμα στο γάλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά για 5'. Αφήνουμε το γάλα να ηρεμήσει για 1 ώρα, προκειμένου να πήξει. Βυθίζουμε ένα μακρύ μαχαίρι στην κατσαρόλα και κόβουμε το πήγμα σε κύβους 1εκ. περίπου. Αφήνουμε να σφίξουν για 10΄...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinorama.blogspot.gr
Ναι, καλά καταλάβατε... Μπορούμε να φτιάξουμε και αυτό το υπέροχο τυράκι στο ΣΠΙΤΙ μας! Εύκολα! Βράζουμε το γάλα και το αφήνουμε να κρυώσει ως τους 30C. Ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά. Διαλύουμε την τυροπυτιά σε 3 -4 κσ κρύο νερό και προσθέτουμε το
διάλυμα στο γάλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά για 5'. Αφήνουμε το γάλα να ηρεμήσει για 1 ώρα, προκειμένου να πήξει. Βυθίζουμε ένα μακρύ μαχαίρι στην κατσαρόλα και κόβουμε το πήγμα σε κύβους 1εκ. περίπου. Αφήνουμε να σφίξουν για 10΄...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinorama.blogspot.gr