Από το: Chefoulis
Σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει προσθέτουμε κρεμμύδι, τα σκόρδο , την πάπρικα, το πιπέρι να βγάλουν το άρωμά τους και προσθέτουμε τις πατάτες, τις σοτάρουμε περίπου για 7 -8 λεπτά να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε την
φωτιά, προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες ή το ντοματάκι κον κασέ, τον χυμό ντομάτας, την δάφνη, το μπαχάρι και 1/2 ποτήρι νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα. Πριν ολοκληρωθεί το φαγητό προσθέτουμε τις γαρίδες, αλατίζουμε κι αφήνουμε για 6-8 λεπτά (μέχρι να μαλακώσουν οι γαρίδες).
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr
Σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει προσθέτουμε κρεμμύδι, τα σκόρδο , την πάπρικα, το πιπέρι να βγάλουν το άρωμά τους και προσθέτουμε τις πατάτες, τις σοτάρουμε περίπου για 7 -8 λεπτά να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε την
φωτιά, προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες ή το ντοματάκι κον κασέ, τον χυμό ντομάτας, την δάφνη, το μπαχάρι και 1/2 ποτήρι νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα. Πριν ολοκληρωθεί το φαγητό προσθέτουμε τις γαρίδες, αλατίζουμε κι αφήνουμε για 6-8 λεπτά (μέχρι να μαλακώσουν οι γαρίδες).
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr