Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κανταϊφι γεμιστό

Written By Unknown on Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 17, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Chefoulis
Ξεπαγώνουμε το κανταΐφι,το χωρίζουμε στα δύο σε ξεχωριστά μπολ, το ξεφτίζουμε , λιώνουμε τα 250 γρ βούτυρο και τα προσθέτουμε στα δύο μπολ με το κανταϊφι που ξεφτίσαμε. Ανακατεύουμε καλά να υγρανθούν από το λιωμένο βούτυρο. Λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο (50 γρ) σε
ένα τηγάνι , προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα κομμένα σε ροδέλες λουκάνικα και τα σοτάρουμε για 2 – 3 λεπτά. Στην συνέχεια  προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι , πιπέρι, ρίγανη, ανακατεύουμε , βάζουμε  και τα τυριά μας,  ανακατεύουμε και είναι έτοιμη η γέμιση. Σε ένα μπολ χτυπάμε το γάλα με τα αυγά . Βουτυρώνουμε την φόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε, βάζουμε πρώτα το μισό κανταΐφι, το στρώνουμε στα τοιχώματα και στον πάτο , προσθέτουμε την γέμιση , σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι,το πιέζουμε ελαφρώς με το χέρι μας και...

Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr


SHARE

About Unknown