Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η γιαγιά μου, την εποχή που γίνονταν τα ρόδια, διάλεγε μερικά κατακόκκινα και μεγάλα και έφτιαχνε λικεράκι. Είχε δύο τρόπους να το φτιάχνει, έναν πολύ γρήγορο και έναν που έπαιρνε 1 μήνα περίπου. Και με τους δύο τρόπους, γίνονται καταπληκτικά λικέρ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Η γιαγιά μου, την εποχή που γίνονταν τα ρόδια, διάλεγε μερικά κατακόκκινα και μεγάλα και έφτιαχνε λικεράκι. Είχε δύο τρόπους να το φτιάχνει, έναν πολύ γρήγορο και έναν που έπαιρνε 1 μήνα περίπου. Και με τους δύο τρόπους, γίνονται καταπληκτικά λικέρ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com