Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Μια νόστιμη σούπα θα φτιάξουμε σήμερα να μας ζεστάνει τώρα πού άρχισε το κρύο. Γιουβαρλόσουπα λοιπόν αγαπημένη και νόστιμη.Βάζουμε το ρύζι, το αυγό, αλάτι, και πιπέρι και ζυμώνουμε το κιμά. Πλάθουμε τα γιουβαρλάκια και
βάζουμε το νερό να βράσει. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε μέσα το κομμάτι από το κοτόπουλο, και τα γιουβαρλάκια και΄περιμένουμε να βράσουν και να βγάλουν τον αφρό τους.
Διαβάστε τη συνταγή στο: cretatrapezomata.blogspot.gr
Μια νόστιμη σούπα θα φτιάξουμε σήμερα να μας ζεστάνει τώρα πού άρχισε το κρύο. Γιουβαρλόσουπα λοιπόν αγαπημένη και νόστιμη.Βάζουμε το ρύζι, το αυγό, αλάτι, και πιπέρι και ζυμώνουμε το κιμά. Πλάθουμε τα γιουβαρλάκια και
βάζουμε το νερό να βράσει. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε μέσα το κομμάτι από το κοτόπουλο, και τα γιουβαρλάκια και΄περιμένουμε να βράσουν και να βγάλουν τον αφρό τους.
Διαβάστε τη συνταγή στο: cretatrapezomata.blogspot.gr