Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Θρεπτική και εύπεπτη τροφή για όλες τις ηλικίες, μπορεί να γίνει στο σπίτι με τον παραδοσιακό τρόπο χωρίς ειδικά σκεύη, εύκολα, γρήγορα και με επιτυχία.Βράζω πολύ καλά το γάλα - το παν στο γιαούρτι είναι το βράσιμο. Πρέπει να το βράζεις σε χαμηλή φωτιά
και να το ανακατεύεις συνέχεια. Αν δεν το ανακατέψεις θα τσικνίσει. Όταν βράσει, όσο περισσότερο το βράσω τόσο καλύτερα, το αφήνω να κρυώσει. Κι εδώ θέλει προσοχή. Αν δεν κρυώσει δεν πήζει, χαλάει. Αν κρυώσει πολύ, γίνεται σαν τυρί. Εγώ για να καταλάβω πότε είναι έτοιμο, βάνω το δάχτυλό μου και μετράω αργά ως το 20.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntagesapokatina.blogspot.gr
Θρεπτική και εύπεπτη τροφή για όλες τις ηλικίες, μπορεί να γίνει στο σπίτι με τον παραδοσιακό τρόπο χωρίς ειδικά σκεύη, εύκολα, γρήγορα και με επιτυχία.Βράζω πολύ καλά το γάλα - το παν στο γιαούρτι είναι το βράσιμο. Πρέπει να το βράζεις σε χαμηλή φωτιά
και να το ανακατεύεις συνέχεια. Αν δεν το ανακατέψεις θα τσικνίσει. Όταν βράσει, όσο περισσότερο το βράσω τόσο καλύτερα, το αφήνω να κρυώσει. Κι εδώ θέλει προσοχή. Αν δεν κρυώσει δεν πήζει, χαλάει. Αν κρυώσει πολύ, γίνεται σαν τυρί. Εγώ για να καταλάβω πότε είναι έτοιμο, βάνω το δάχτυλό μου και μετράω αργά ως το 20.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntagesapokatina.blogspot.gr