Από το: ditucook
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Τρίβουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε το βούτυρο με το λάδι στην κατσαρόλα να κάψουν και σωτάρουμε το κρεμμύδι και τα πράσα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα ανακατεύουμε.
Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε νερό και το τζίντζερ σε κομματάκια και τα αφήνουμε να βράσουν. Μόλις βράσουν τα περνάμε από το μπλέντερ και τα κάνουμε βελουτέ. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Αν είναι πολύ πηχτό το μείγμα προσθέτουμε λίγο ζεστό νεράκι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Τρίβουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε το βούτυρο με το λάδι στην κατσαρόλα να κάψουν και σωτάρουμε το κρεμμύδι και τα πράσα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα ανακατεύουμε.
Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε νερό και το τζίντζερ σε κομματάκια και τα αφήνουμε να βράσουν. Μόλις βράσουν τα περνάμε από το μπλέντερ και τα κάνουμε βελουτέ. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Αν είναι πολύ πηχτό το μείγμα προσθέτουμε λίγο ζεστό νεράκι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr