Από το: ditucook
Τοποθετούμε τα σουβλάκια σε ένα επίπεδο σκεύος και τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μόλις περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, βάζουμε τη γκριλιέρα να
κάψει. Ρίχνουμε μέσα λίγη από τη μαρινάδα και ψήνουμε τα σουβλάκια μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ετοιμάζουμε και τις πιτούλες. Τις λαδώνουμε ελαφρά και τις περνάμε λίγο από την ψηστιέρα για να μαλακώσουν. Βάζουμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι πάνω στις πίτες μαζί με τη μαγιονέζα και τα σουβλάκια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Τοποθετούμε τα σουβλάκια σε ένα επίπεδο σκεύος και τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μόλις περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, βάζουμε τη γκριλιέρα να
κάψει. Ρίχνουμε μέσα λίγη από τη μαρινάδα και ψήνουμε τα σουβλάκια μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ετοιμάζουμε και τις πιτούλες. Τις λαδώνουμε ελαφρά και τις περνάμε λίγο από την ψηστιέρα για να μαλακώσουν. Βάζουμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι πάνω στις πίτες μαζί με τη μαγιονέζα και τα σουβλάκια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr