Από το: ditucook
Καθαρίζουμε και ετοιμάζουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε μια λεκάνη. Τις λιώνουμε με το πιρούνι ή με το πρες
πουρέ. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180c. Ρίχνουμε στις πατάτες το γάλα χλιαρό και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το τυρί, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Τέλος βάζουμε και το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα καλά βουτυρωμένο πυρέξ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Καθαρίζουμε και ετοιμάζουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε μια λεκάνη. Τις λιώνουμε με το πιρούνι ή με το πρες
πουρέ. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180c. Ρίχνουμε στις πατάτες το γάλα χλιαρό και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το τυρί, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Τέλος βάζουμε και το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα καλά βουτυρωμένο πυρέξ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr