Από το: ditucook
Βάζουμε σε 1 μπολ τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το κρασάκι, το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε όσο θέλουμε ανάλογα το γούστο μας. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας. Περιχύνουμε την τσιπούρα που την
έχουμε τοποθετήσει μέσα στη γάστρα. Σκεπάζουμε με το πυρίμαχο καπάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε 2 μικρότερα ψάρια του μισού κιλού αν δεν βρίσκεται μεγάλο στην αγορά. Η τσιπούρα γίνεται πολύ μαλακή και η σάλτσα πεντανόστιμη. Δοκιμάστε το και καλή σας όρεξη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Βάζουμε σε 1 μπολ τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το κρασάκι, το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε όσο θέλουμε ανάλογα το γούστο μας. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας. Περιχύνουμε την τσιπούρα που την
έχουμε τοποθετήσει μέσα στη γάστρα. Σκεπάζουμε με το πυρίμαχο καπάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε 2 μικρότερα ψάρια του μισού κιλού αν δεν βρίσκεται μεγάλο στην αγορά. Η τσιπούρα γίνεται πολύ μαλακή και η σάλτσα πεντανόστιμη. Δοκιμάστε το και καλή σας όρεξη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr