Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Είναι οι ελιές που φτιάχνω με χοντρό αλάτι και ωριμάζουν σε μπουκάλια αυτά των αναψυχτικών και του νερού. Το αποτέλεσμα είναι πιστέψτε με εκπληκτικό! Απλά χρειάζονται χρόνο να ωριμάσουν και να ξεπικρίσουν. Αλλά διατηρούνται στο μπουκάλι εφόσον
βέβαια δεν το ανοίξουμε για πάρα πολύ καιρό. Και πιστέψτε με είναι πάρα μα πάρα πολύ νόστιμες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Είναι οι ελιές που φτιάχνω με χοντρό αλάτι και ωριμάζουν σε μπουκάλια αυτά των αναψυχτικών και του νερού. Το αποτέλεσμα είναι πιστέψτε με εκπληκτικό! Απλά χρειάζονται χρόνο να ωριμάσουν και να ξεπικρίσουν. Αλλά διατηρούνται στο μπουκάλι εφόσον
βέβαια δεν το ανοίξουμε για πάρα πολύ καιρό. Και πιστέψτε με είναι πάρα μα πάρα πολύ νόστιμες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr