Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Βάζετε σε μια κατσαρόλα ρηχή η βαθύ τηγάνι το ψάρι μαζί με το λάδι, σκόρδο το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα. Κόβετε τα σέσκουλα σε κομμάτια σχετικά μικρά Αφού έχουν μαραθεί και τσιγαριστεί το κρεμμύδι και το σκόρδο ρίχνετε το κρασί και το αφήνετε να πάρει μερικές βράσεις
για να μελώσει το φαγητό. Ρίχνετε και τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια και το χυμό από το λεμόνι μαζί με ένα ποτήρι νερό. Το αφήνετε να πάρει μερικές βράσεις χωρίς να το ανακατέψτε καθόλου. Κουνάτε το φαγητό όπως...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Βάζετε σε μια κατσαρόλα ρηχή η βαθύ τηγάνι το ψάρι μαζί με το λάδι, σκόρδο το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα. Κόβετε τα σέσκουλα σε κομμάτια σχετικά μικρά Αφού έχουν μαραθεί και τσιγαριστεί το κρεμμύδι και το σκόρδο ρίχνετε το κρασί και το αφήνετε να πάρει μερικές βράσεις
για να μελώσει το φαγητό. Ρίχνετε και τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια και το χυμό από το λεμόνι μαζί με ένα ποτήρι νερό. Το αφήνετε να πάρει μερικές βράσεις χωρίς να το ανακατέψτε καθόλου. Κουνάτε το φαγητό όπως...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr