Από το: Σπιτικές συνταγές
Στο βαθύ της χύτρας από την προηγούμενη το βράδυ, βάζουμε το αρνί με αρκετό νερό να βράσει με 2 κουταλιές αλάτι. Το ξαφρίζουμε και κλείνουμε τη χύτρα για 20 λεπτά περίπου. Αποσύρουμε από το μάτι, αφαιρούμε το αρνί μας με μια τρυπητή κουτάλα και κρατάμε στην άκρη το
ζωμό μας. Ξεκοκκαλίζουμε προσεχτικά το κρέας, προσθέτουμε ένα κουταλάκι κανέλα, ανακατεύουμε λίγο και φυλάμε σε ένα σκεύος στο ψυγείο. Καλό θα είναι να τυλίξουμε και το τυρομάλαμα με ένα πετσετάκι κουζίνας, όπως και τη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Στο βαθύ της χύτρας από την προηγούμενη το βράδυ, βάζουμε το αρνί με αρκετό νερό να βράσει με 2 κουταλιές αλάτι. Το ξαφρίζουμε και κλείνουμε τη χύτρα για 20 λεπτά περίπου. Αποσύρουμε από το μάτι, αφαιρούμε το αρνί μας με μια τρυπητή κουτάλα και κρατάμε στην άκρη το
ζωμό μας. Ξεκοκκαλίζουμε προσεχτικά το κρέας, προσθέτουμε ένα κουταλάκι κανέλα, ανακατεύουμε λίγο και φυλάμε σε ένα σκεύος στο ψυγείο. Καλό θα είναι να τυλίξουμε και το τυρομάλαμα με ένα πετσετάκι κουζίνας, όπως και τη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr