Από το: Συνταγές Υγιεινής Διατροφής
Αφήνουμε την σφολιάτα να ξεπαγώσει. Την ανοίγουμε και πασπαλίζουμε την παρμεζάνα. Πλάθουμε με τον πλάστη για να κολλήσει η παρμεζάνα στην ζύμη, διπλώνουμε την ζύμη στην μέση, ξαναπλάθουμε και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία 2-3 φορές ώσπου να
ενσωματωθεί η παρμεζάνα στην σφολιάτα. Ανοίγουμε την ζύμη περίπου στο μέγεθος που είχε αρχικά, αλείφουμε λίγο νερό και από πάνω πασπαλίζουμε με τον παπαρουνόσπορο ή το σουσάμι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesvromi.blogspot.gr
Αφήνουμε την σφολιάτα να ξεπαγώσει. Την ανοίγουμε και πασπαλίζουμε την παρμεζάνα. Πλάθουμε με τον πλάστη για να κολλήσει η παρμεζάνα στην ζύμη, διπλώνουμε την ζύμη στην μέση, ξαναπλάθουμε και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία 2-3 φορές ώσπου να
ενσωματωθεί η παρμεζάνα στην σφολιάτα. Ανοίγουμε την ζύμη περίπου στο μέγεθος που είχε αρχικά, αλείφουμε λίγο νερό και από πάνω πασπαλίζουμε με τον παπαρουνόσπορο ή το σουσάμι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesvromi.blogspot.gr