Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , » Σνακ για το Σχολείο: Κριτσίνια Σφολιάτας με Παρμεζάνα και Παπαρουνόσπορο

Σνακ για το Σχολείο: Κριτσίνια Σφολιάτας με Παρμεζάνα και Παπαρουνόσπορο

Written By Unknown on Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 | Οκτωβρίου 01, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Συνταγές Υγιεινής Διατροφής
Αφήνουμε την σφολιάτα να ξεπαγώσει. Την ανοίγουμε και πασπαλίζουμε την παρμεζάνα. Πλάθουμε με τον πλάστη για να κολλήσει η παρμεζάνα στην ζύμη, διπλώνουμε την ζύμη στην μέση, ξαναπλάθουμε και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία 2-3 φορές ώσπου να
ενσωματωθεί η παρμεζάνα στην σφολιάτα. Ανοίγουμε την ζύμη περίπου στο μέγεθος που είχε αρχικά, αλείφουμε λίγο νερό και από πάνω πασπαλίζουμε με τον παπαρουνόσπορο ή το σουσάμι.
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesvromi.blogspot.gr


SHARE

About Unknown