Από το: Insta_food
Ρίχνουμε το τσίπουρο σε γυάλινο μπουκάλι μαζί με τα νήματα και τις φλούδες πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και αποθηκεύουμε για 2-3 μέρες. Στραγγίζουμε και είναι έτοιμο για κατανάλωση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αρωματίσετε βότκα, το τζιν, την τεκίλα, το μαρτίνι ή τη σαμπούκα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr
Ρίχνουμε το τσίπουρο σε γυάλινο μπουκάλι μαζί με τα νήματα και τις φλούδες πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και αποθηκεύουμε για 2-3 μέρες. Στραγγίζουμε και είναι έτοιμο για κατανάλωση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αρωματίσετε βότκα, το τζιν, την τεκίλα, το μαρτίνι ή τη σαμπούκα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr