Από το: Captain Cook
Καιρός να εγκαινιάσουμε τις γιορτινές συνταγές!
Μπορεί το Octoberfest να μην πολυγιορτάζεται στην Ελλάδα, παρολαυτα σας έφτιαξα μια συνταγή την οποία επιβάλλεται να συνοδέψετε με μια -δύο- τρεις καλές μπύρες.
Η συνταγή είναι της καλυτερότερης Νένας Ισμυρνόγλου.
Στρώνουμε στην γάστρα τα κρεμμύδια και τοποθετούμε τα κότσια είτε όρθια (δηλαδή με το κόκαλο επάνω, είτε κάπως πλάγια) Αραδιάζουμε στην γάστρα, τα σκόρδα, τις κανέλες, τα δαφνόφυλλα και την φλούδα λεμονιού. Κάνουμε με το μαχαιράκι κάποιες μικρές σχισμές στο δέρμα ώστε να μπει μέσα από ένα γαριφαλάκι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: eri-captaincook.blogspot.gr
Καιρός να εγκαινιάσουμε τις γιορτινές συνταγές!
Μπορεί το Octoberfest να μην πολυγιορτάζεται στην Ελλάδα, παρολαυτα σας έφτιαξα μια συνταγή την οποία επιβάλλεται να συνοδέψετε με μια -δύο- τρεις καλές μπύρες.
Η συνταγή είναι της καλυτερότερης Νένας Ισμυρνόγλου.
Στρώνουμε στην γάστρα τα κρεμμύδια και τοποθετούμε τα κότσια είτε όρθια (δηλαδή με το κόκαλο επάνω, είτε κάπως πλάγια) Αραδιάζουμε στην γάστρα, τα σκόρδα, τις κανέλες, τα δαφνόφυλλα και την φλούδα λεμονιού. Κάνουμε με το μαχαιράκι κάποιες μικρές σχισμές στο δέρμα ώστε να μπει μέσα από ένα γαριφαλάκι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: eri-captaincook.blogspot.gr