Από το: Οι συνταγές της Λόπης
Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και κόβουμε τα κοτσάνια τους. Τα αφήνουμε να στραγγίσουν και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο σπορέλαιο. Σε μια βαθιά και πλατιά κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι τα κρεμμύδια και την πιπεριά να σοταριστούν.
Πολτοποιούμε τα ντοματάκια στο μούλτι και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, μαζί με τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να μελώσει η σάλτσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lopis-place.blogspot.gr
Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και κόβουμε τα κοτσάνια τους. Τα αφήνουμε να στραγγίσουν και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο σπορέλαιο. Σε μια βαθιά και πλατιά κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι τα κρεμμύδια και την πιπεριά να σοταριστούν.
Πολτοποιούμε τα ντοματάκια στο μούλτι και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, μαζί με τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να μελώσει η σάλτσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lopis-place.blogspot.gr