Από το: Daddy Cool!
Χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρά,εκτός από το κορν-φλάουρ, βάλτε όλα τα υλικά στο multi χτυπήστε τα για λίγα λεπτά και έπειτα ανοίξτε το καπάκι και προσθέστε την μια κουταλιά κορν-φλάουρ.
Αν σας ικανοποιεί η υφή της είναι έτοιμη. Αν την θέλετε ακόμη πιο κρεμώδη προσθέστε και την δεύτερη κουταλιά κορν-φλάουρ και χτυπήστε για λίγα λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα: Μπορείτε να προσθέσετε επίσης ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκιά μουστάρδα ή καυτερή (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας), ένα κουταλάκι του γλυκού κέτσαπ ή σε αναλογία ένα και ένα κουταλάκι μουστάρδας και κέτσαπ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.daddy-cool.gr
Χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρά,εκτός από το κορν-φλάουρ, βάλτε όλα τα υλικά στο multi χτυπήστε τα για λίγα λεπτά και έπειτα ανοίξτε το καπάκι και προσθέστε την μια κουταλιά κορν-φλάουρ.
Αν σας ικανοποιεί η υφή της είναι έτοιμη. Αν την θέλετε ακόμη πιο κρεμώδη προσθέστε και την δεύτερη κουταλιά κορν-φλάουρ και χτυπήστε για λίγα λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα: Μπορείτε να προσθέσετε επίσης ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκιά μουστάρδα ή καυτερή (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας), ένα κουταλάκι του γλυκού κέτσαπ ή σε αναλογία ένα και ένα κουταλάκι μουστάρδας και κέτσαπ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.daddy-cool.gr