Από το: Boukitsa
Ζεσταίνουμε το γάλα, ρίχνουμε τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας συνεχώς έως ότου πήξει η κρέμα ή πάρει βράση. Αφήνουμε να κρυώσει.Χτυπάμε τα αυγά καλά, βάζουμε τις βανίλιες και προσθέτουμε στη σχεδόν κρύα κρέμα ανακατεύοντάς
την.Απλώνουμε σε στενόμακρο πυρέξ βουτυρωμένο τα μισά περίπου φύλλα αφού βουτυρώσουμε ένα, ένα χωριστά, αφήνοντας τα φύλλα να προεξέχουν στα τοιχώματα του πυρέξ. Τοποθετούμε μέσα την κρέμα, σκεπάζουμε με τα φύλλα που προεξέχουν και τοποθετούμε τα υπόλοιπα φύλλα, βουτυρώνοντάς τα. Χαράζουμε ελαφρά την επιφάνεια σε στενόμακρα κομμάτια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.boukitsa.gr
Ζεσταίνουμε το γάλα, ρίχνουμε τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας συνεχώς έως ότου πήξει η κρέμα ή πάρει βράση. Αφήνουμε να κρυώσει.Χτυπάμε τα αυγά καλά, βάζουμε τις βανίλιες και προσθέτουμε στη σχεδόν κρύα κρέμα ανακατεύοντάς
την.Απλώνουμε σε στενόμακρο πυρέξ βουτυρωμένο τα μισά περίπου φύλλα αφού βουτυρώσουμε ένα, ένα χωριστά, αφήνοντας τα φύλλα να προεξέχουν στα τοιχώματα του πυρέξ. Τοποθετούμε μέσα την κρέμα, σκεπάζουμε με τα φύλλα που προεξέχουν και τοποθετούμε τα υπόλοιπα φύλλα, βουτυρώνοντάς τα. Χαράζουμε ελαφρά την επιφάνεια σε στενόμακρα κομμάτια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.boukitsa.gr