Από το: Γαστρονόμος
Αυτή την εποχή (σ.σ.: αρχές φθινοπώρου) βγαίνουν στην αγορά οι ελληνικές φακές νέας εσοδείας. Αν επιλέξουμε να πάρουμε χύμα και αγοράσουμε χορταστική ποσότητα, ιδού πώς θα τις συντηρήσουμε: οι
φακές φυλάσσονται σε χώρο ξηρό, δροσερό και σκοτεινό. Πρέπει να αερίζονται γι’ αυτό αποφεύγουμε αεροστεγή δοχεία και πλαστικά σακουλάκια. Αν τις κλείσουμε ερμητικά και έχουν παραπανίσια υγρασία, θα εμφανίσουν το γνωστό έντομο και θα αλλοιωθεί η γεύση τους.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr
Αυτή την εποχή (σ.σ.: αρχές φθινοπώρου) βγαίνουν στην αγορά οι ελληνικές φακές νέας εσοδείας. Αν επιλέξουμε να πάρουμε χύμα και αγοράσουμε χορταστική ποσότητα, ιδού πώς θα τις συντηρήσουμε: οι
φακές φυλάσσονται σε χώρο ξηρό, δροσερό και σκοτεινό. Πρέπει να αερίζονται γι’ αυτό αποφεύγουμε αεροστεγή δοχεία και πλαστικά σακουλάκια. Αν τις κλείσουμε ερμητικά και έχουν παραπανίσια υγρασία, θα εμφανίσουν το γνωστό έντομο και θα αλλοιωθεί η γεύση τους.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr