Από το: The gastrin
Σειρά έχει η λιαστή ντομάτα μία παλιά πρακτική που πλέον διακοσμεί τα καλύτερα "πιάτα" ή αλλιώς τα gourmet και όχι μόνο...συνοδεύει άριστα τις σαλάτες, τα σάντουιτς και παραδοσιακά εδέσματα.
Η καλύτερη εποχή για να τις λιάσουμε είναι ο Αύγουστος γιατί υπάρχουν σε αφθονία και εκτός αυτού ο καλύτερός μας σύμμαχος ....ο ήλιος.... είναι στα καλύτερά του!!! Βέβαια η αποξήρανση μπορεί να γίνει και στο φούρνο του σπιτιού μας, όμως επιλέγουμε τον φυσικό τρόπο για περισσότερη οικονομία. Η κατάλληλη ποικιλία ντομάτας γι΄ αυτήν την περίπτωση είναι η ρόμα, γιατί είναι πλούσια σε σάρκα και έχει λίγα υγρά, πράγμα που σημαίνει πως θα στεγνώσει γρήγορα. Όσο πιο μικρές ντομάτες διαλέξετε τόσο το καλύτερο ... χαρίζουν ωραία εμφάνιση στο πιάτο σας!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr
Σειρά έχει η λιαστή ντομάτα μία παλιά πρακτική που πλέον διακοσμεί τα καλύτερα "πιάτα" ή αλλιώς τα gourmet και όχι μόνο...συνοδεύει άριστα τις σαλάτες, τα σάντουιτς και παραδοσιακά εδέσματα.
Η καλύτερη εποχή για να τις λιάσουμε είναι ο Αύγουστος γιατί υπάρχουν σε αφθονία και εκτός αυτού ο καλύτερός μας σύμμαχος ....ο ήλιος.... είναι στα καλύτερά του!!! Βέβαια η αποξήρανση μπορεί να γίνει και στο φούρνο του σπιτιού μας, όμως επιλέγουμε τον φυσικό τρόπο για περισσότερη οικονομία. Η κατάλληλη ποικιλία ντομάτας γι΄ αυτήν την περίπτωση είναι η ρόμα, γιατί είναι πλούσια σε σάρκα και έχει λίγα υγρά, πράγμα που σημαίνει πως θα στεγνώσει γρήγορα. Όσο πιο μικρές ντομάτες διαλέξετε τόσο το καλύτερο ... χαρίζουν ωραία εμφάνιση στο πιάτο σας!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr