Από το: The gastrin
Έφτασε το φθινόπωρο μαζί με τα πρωτοβρόχια. Από κοντά και τα αγαπημένα μας σαλιγκάρια! Τα έχουμε τιμήσει πολλάκις σε διάφορες παραλλαγές (δες εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ). Στην παρούσα περίσταση, είναι κριθαροτά και πιο νόστιμα από ποτέ!
Έχουμε ήδη προετοιμάσει τα σαλιγκάρια και βάζουμε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, λίγο αλάτι και ελάχιστο νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σε σιγανή φωτιά αχνίζουμε το κρεμμύδι, για να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε και το λάδι, τη ντομάτα, και το νερό και ξανασκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr
Έφτασε το φθινόπωρο μαζί με τα πρωτοβρόχια. Από κοντά και τα αγαπημένα μας σαλιγκάρια! Τα έχουμε τιμήσει πολλάκις σε διάφορες παραλλαγές (δες εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ). Στην παρούσα περίσταση, είναι κριθαροτά και πιο νόστιμα από ποτέ!
Έχουμε ήδη προετοιμάσει τα σαλιγκάρια και βάζουμε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, λίγο αλάτι και ελάχιστο νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σε σιγανή φωτιά αχνίζουμε το κρεμμύδι, για να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε και το λάδι, τη ντομάτα, και το νερό και ξανασκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr