Από το: Christie's PicNic
Όταν άρχισα να μαγειρεύω "σοβαρά", αντικαθιστώντας τη μητέρα μου στην κουζίνα, πολλά πολλά χρόνια πριν , νομίζω ήμουν γύρω στα 12-13, ξεκίνησα με το Κυριακάτικο φαγητό της οικογένειάς μας.
Ήταν μιά ευκαιρία να ασκήσω τη δική
μου δημιουργικότητα , παράλληλα με τη διάθεση να ξεκουράσω τη μαμά μου μιά φορά την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας το μαγείρεμα. Η αλήθεια είναι πως τα φαγητά που μαγείρευα, ήταν μέσα στα πλαίσια της κλασσικής Ελληνικής Κουζίνας, με ελάχιστες αρχικά παρεμβάσεις , που όμως στο πέρασμα του χρόνου, πλήθαιναν επικίνδυνα!Η μαγειρική λοιπόν πραγματοποιούνταν με τις οδηγίες της μαμάς στην αρχή , που σιγά σιγά μειώνονταν ,μιάς και έχοντας μάθει τις βασικές τεχνικές, έβρισκαν χώρο οι δικοί μου αυτοσχεδιασμοί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: christiespicnic.blogspot.gr
Όταν άρχισα να μαγειρεύω "σοβαρά", αντικαθιστώντας τη μητέρα μου στην κουζίνα, πολλά πολλά χρόνια πριν , νομίζω ήμουν γύρω στα 12-13, ξεκίνησα με το Κυριακάτικο φαγητό της οικογένειάς μας.
Ήταν μιά ευκαιρία να ασκήσω τη δική
μου δημιουργικότητα , παράλληλα με τη διάθεση να ξεκουράσω τη μαμά μου μιά φορά την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας το μαγείρεμα. Η αλήθεια είναι πως τα φαγητά που μαγείρευα, ήταν μέσα στα πλαίσια της κλασσικής Ελληνικής Κουζίνας, με ελάχιστες αρχικά παρεμβάσεις , που όμως στο πέρασμα του χρόνου, πλήθαιναν επικίνδυνα!Η μαγειρική λοιπόν πραγματοποιούνταν με τις οδηγίες της μαμάς στην αρχή , που σιγά σιγά μειώνονταν ,μιάς και έχοντας μάθει τις βασικές τεχνικές, έβρισκαν χώρο οι δικοί μου αυτοσχεδιασμοί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: christiespicnic.blogspot.gr