Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Σπιτική και οικονομική...
Πλένουμε τις ελιές να φύγει η αλμύρα και βγάζουμε ένα ένα τα κουκούτσια. Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το λάδι και το νερό μέχρι να γίνουν μια μάζα και είναι έτοιμη η πάστα ελιάς σε χρόνο μηδέν!
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesnikoulas.blogspot.gr
Σπιτική και οικονομική...
Πλένουμε τις ελιές να φύγει η αλμύρα και βγάζουμε ένα ένα τα κουκούτσια. Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το λάδι και το νερό μέχρι να γίνουν μια μάζα και είναι έτοιμη η πάστα ελιάς σε χρόνο μηδέν!
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesnikoulas.blogspot.gr