Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Γλυκό μάλλον, παρά φαγητό, θεσπέσιας γεύσης που δυστυχώς δεν έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι κάτοικοι των πόλεων. Αν όμως έχετε τα μέσα και βρείτε πρωτόγαλα κατσίκας, μη παραλείψετε να δοκιμάσετε αυτή την συνταγή.
Γίνεται μόνο από το πρώτο γάλα της γίδας, όταν δηλαδή γεννήσει και την αρμέξουν για πρώτη φορά, γι αυτό και φτιάχνεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν γεννάνε οι γίδες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntagesapokatina.blogspot.gr
Γλυκό μάλλον, παρά φαγητό, θεσπέσιας γεύσης που δυστυχώς δεν έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι κάτοικοι των πόλεων. Αν όμως έχετε τα μέσα και βρείτε πρωτόγαλα κατσίκας, μη παραλείψετε να δοκιμάσετε αυτή την συνταγή.
Γίνεται μόνο από το πρώτο γάλα της γίδας, όταν δηλαδή γεννήσει και την αρμέξουν για πρώτη φορά, γι αυτό και φτιάχνεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν γεννάνε οι γίδες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntagesapokatina.blogspot.gr