Από το: Συνταγές Υγιεινής Διατροφής
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε την πιπεριά και το κοτόπουλο μέχρι να πάρουν ασπρο χρώμα.Βάζουμε στο multi την μουστάρδα, το μέλι, το λεμόνι και το θυμάρι και χτυπάμε. Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε και
προσθέτουμε το μείγμα με το μέλι. Ρίχνουμε ένα φλυτζάνι νερό και χαμηλώνουμε την φωτιά να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesvromi.blogspot.gr
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε την πιπεριά και το κοτόπουλο μέχρι να πάρουν ασπρο χρώμα.Βάζουμε στο multi την μουστάρδα, το μέλι, το λεμόνι και το θυμάρι και χτυπάμε. Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε και
προσθέτουμε το μείγμα με το μέλι. Ρίχνουμε ένα φλυτζάνι νερό και χαμηλώνουμε την φωτιά να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesvromi.blogspot.gr