Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ρυζόγαλο

Written By Unknown on Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 | Οκτωβρίου 17, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κουζινομαγειρέματα
Βράζουμε το ρύζι με το νερό και το αλάτι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Διαλύουμε μέσα σε ένα φλιτζάνι από το κρύο γάλα το κορν φλάουρ και την βανίλια. Προσθέτουμε στο υπόλοιπο γάλα τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε αυτό το μείγμα μέσα στην κατσαρόλα με το ρύζι. Ανακατεύουμε, και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 20' περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το μείγμα με το κορν φλάουρ στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε ξανά και βράζουμε το ρυζόγαλο για 5'-6' ακόμα, μέχρι να πήξει και να γίνει κρέμα.

Διαβάστε τη συνταγή στο: kouzinomageiremata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown