Από το: Κουζινομαγειρέματα
Βράζουμε το ρύζι με το νερό και το αλάτι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Διαλύουμε μέσα σε ένα φλιτζάνι από το κρύο γάλα το κορν φλάουρ και την βανίλια. Προσθέτουμε στο υπόλοιπο γάλα τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε αυτό το μείγμα μέσα στην κατσαρόλα με το ρύζι. Ανακατεύουμε, και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 20' περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το μείγμα με το κορν φλάουρ στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε ξανά και βράζουμε το ρυζόγαλο για 5'-6' ακόμα, μέχρι να πήξει και να γίνει κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: kouzinomageiremata.blogspot.gr
Βράζουμε το ρύζι με το νερό και το αλάτι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Διαλύουμε μέσα σε ένα φλιτζάνι από το κρύο γάλα το κορν φλάουρ και την βανίλια. Προσθέτουμε στο υπόλοιπο γάλα τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε αυτό το μείγμα μέσα στην κατσαρόλα με το ρύζι. Ανακατεύουμε, και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 20' περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το μείγμα με το κορν φλάουρ στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε ξανά και βράζουμε το ρυζόγαλο για 5'-6' ακόμα, μέχρι να πήξει και να γίνει κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: kouzinomageiremata.blogspot.gr