Από το: Il laboratorio di mm_skg
Το ρεβανί είναι απο τα αγαπημένα μας γλυκά στην οικογένεια, και το περίεργο είναι ότι αρέσει και σε όσους δεν πολυσυμπαθούν τα σορπιαστά. Εγώ επιμένω και το λέω ρεβανί και όχι ραβανί, καθώς έτσι το έμαθα απο την
πολίτισσα γιαγιά Ανδρομάχη. Την συνταγή που σας έχω ήδη παρουσιάσει (εδώ) την θεωρώ πολύ πετυχημένη και πλέον δεν την αλλάζω. Η παραλλαγή με την κρέμα προέκυψε κάπως τυχαία, αλλά μας άρεσε ιδιαίτερα. Η κρέμα κόβει λίγο την υπερβολική γλύκα του σιροπιού, ενώ του δίνει και μία πιό δροσερή υπόσταση... Την coulis απο φρούτα του δάσους την πρόσθεσα πιό πολύ για διακοσμητικούς λόγους, αλλά τελικά ταίριασε και αυτή γευστικά!
Διαβάστε τη συνταγή στο: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το ρεβανί είναι απο τα αγαπημένα μας γλυκά στην οικογένεια, και το περίεργο είναι ότι αρέσει και σε όσους δεν πολυσυμπαθούν τα σορπιαστά. Εγώ επιμένω και το λέω ρεβανί και όχι ραβανί, καθώς έτσι το έμαθα απο την
πολίτισσα γιαγιά Ανδρομάχη. Την συνταγή που σας έχω ήδη παρουσιάσει (εδώ) την θεωρώ πολύ πετυχημένη και πλέον δεν την αλλάζω. Η παραλλαγή με την κρέμα προέκυψε κάπως τυχαία, αλλά μας άρεσε ιδιαίτερα. Η κρέμα κόβει λίγο την υπερβολική γλύκα του σιροπιού, ενώ του δίνει και μία πιό δροσερή υπόσταση... Την coulis απο φρούτα του δάσους την πρόσθεσα πιό πολύ για διακοσμητικούς λόγους, αλλά τελικά ταίριασε και αυτή γευστικά!
Διαβάστε τη συνταγή στο: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr