Από το: Cook story
Αλμυρό baba, μια διαφορετική εκδοχή του πιο δημοφιλούς γλυκού στον κόσμο. Πλούσιο, αφράτο, πολύχρωμο αφού έχει μέσα του όλη τη Μεσόγειο, ελιές, τυριά, αλλαντικά με ελαιόλαδο, και φρέσκα μυρωδικά. Φτιάξτε το και
καλέστε φίλους για κρασάκι, θα σας θυμούνται για καιρό !
Για το κέικ: επειδή τα υλικά είναι πολλά, για να μην μπερδευτούμε τα συγκεντρώνουμε πρώτα όλα μαζί στον πάγκο εργασίας και μετά ξεκινούμε τη διαδικασία. Στον κάδο του μίξερ με το φτερό, βάζουμε το προζύμι, το ξινόγαλο, τα τέσσερα από τα αυγά και το αλεύρι και χτυπάμε 2-3 λεπτά μέχρι η ζύμη να μαζευτεί γύρω από το φτερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Αλμυρό baba, μια διαφορετική εκδοχή του πιο δημοφιλούς γλυκού στον κόσμο. Πλούσιο, αφράτο, πολύχρωμο αφού έχει μέσα του όλη τη Μεσόγειο, ελιές, τυριά, αλλαντικά με ελαιόλαδο, και φρέσκα μυρωδικά. Φτιάξτε το και
καλέστε φίλους για κρασάκι, θα σας θυμούνται για καιρό !
Για το κέικ: επειδή τα υλικά είναι πολλά, για να μην μπερδευτούμε τα συγκεντρώνουμε πρώτα όλα μαζί στον πάγκο εργασίας και μετά ξεκινούμε τη διαδικασία. Στον κάδο του μίξερ με το φτερό, βάζουμε το προζύμι, το ξινόγαλο, τα τέσσερα από τα αυγά και το αλεύρι και χτυπάμε 2-3 λεπτά μέχρι η ζύμη να μαζευτεί γύρω από το φτερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookstory.gr