Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Και μια που αποφάσισε να μας επισκεφτεί το φθινόπωρο, ας βράσουμε μοσχαράκι με λαχανικά και στο ζουμάκι του τι πιο απλό?
Ξινόχοντρο με ρυζάκι, ζεστό θρεπτικό νόστιμο φαγητό, για βροχερές ημέρες όπως σήμερα!
Βάζουμε το μοσχάρι να βράσει και όταν αρχίζει να βγάζει αφρό το ξαφρίζουμε καλά καλά. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 40 περίπου λεπτά. Έπειτα καθαρίζουμε, πλένουμε, κόβουμε, και ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά μας. Αλατίζουμε, και συνεχίζουμε το βράσιμο για 20-25 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: cretatrapezomata.blogspot.gr
Και μια που αποφάσισε να μας επισκεφτεί το φθινόπωρο, ας βράσουμε μοσχαράκι με λαχανικά και στο ζουμάκι του τι πιο απλό?
Ξινόχοντρο με ρυζάκι, ζεστό θρεπτικό νόστιμο φαγητό, για βροχερές ημέρες όπως σήμερα!
Βάζουμε το μοσχάρι να βράσει και όταν αρχίζει να βγάζει αφρό το ξαφρίζουμε καλά καλά. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 40 περίπου λεπτά. Έπειτα καθαρίζουμε, πλένουμε, κόβουμε, και ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά μας. Αλατίζουμε, και συνεχίζουμε το βράσιμο για 20-25 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: cretatrapezomata.blogspot.gr