Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μοσχάρι βραστό με λαχανικά και σούπα με ξινόχοντρο

Written By Unknown on Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 | Νοεμβρίου 14, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Και μια που αποφάσισε να μας επισκεφτεί το φθινόπωρο, ας βράσουμε μοσχαράκι με λαχανικά και στο ζουμάκι του τι πιο απλό?
Ξινόχοντρο με ρυζάκι, ζεστό θρεπτικό νόστιμο φαγητό, για βροχερές ημέρες όπως σήμερα!
Βάζουμε το μοσχάρι να βράσει και όταν αρχίζει να βγάζει αφρό το ξαφρίζουμε καλά καλά. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 40 περίπου λεπτά. Έπειτα καθαρίζουμε, πλένουμε, κόβουμε, και ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά μας. Αλατίζουμε, και συνεχίζουμε το βράσιμο για 20-25 λεπτά.

Διαβάστε τη συνταγή στο: cretatrapezomata.blogspot.gr



SHARE

About Unknown