Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Βάζετε σε μια λεκανίτσα το χταπόδι, τα φασόλια και κόβετε τις πιπεριές ,τα κρεμμυδάκια και τα αγγουράκια. Ρίχνετε και τα φετάκια τις ελιές,το ξύδι και το αλάτι και ανακατεύετε καλά τα υλικά να ενσωματωθούν. Τα αφήνετε έτσι για μισή περίπου ώρα. Στίβετε το λεμόνι και το
ανακατεύετε με το λάδι και το μαύρο πιπέρι. Κόβετε το μαϊντανό και τον ρίχνετε και αυτόν μέσα στο μείγμα ελαιόλαδου λεμονιού. Περιχύνετε με αυτό τα υπόλοιπα σας υλικά και ανακατεύετε καλά να πάει παντού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Βάζετε σε μια λεκανίτσα το χταπόδι, τα φασόλια και κόβετε τις πιπεριές ,τα κρεμμυδάκια και τα αγγουράκια. Ρίχνετε και τα φετάκια τις ελιές,το ξύδι και το αλάτι και ανακατεύετε καλά τα υλικά να ενσωματωθούν. Τα αφήνετε έτσι για μισή περίπου ώρα. Στίβετε το λεμόνι και το
ανακατεύετε με το λάδι και το μαύρο πιπέρι. Κόβετε το μαϊντανό και τον ρίχνετε και αυτόν μέσα στο μείγμα ελαιόλαδου λεμονιού. Περιχύνετε με αυτό τα υπόλοιπα σας υλικά και ανακατεύετε καλά να πάει παντού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr