Από το: Captain Cook
Η πίτα φτιάχνεται πλέον σε όλη την Ελλάδα με διάφορες παραλλαγές, γίνεται σκέτη με τυρί, με κίτρινη κολοκύθα, σπανάκι, χόρτα κλπ. Στην συνταγή μου δεν χρησιμοποιώ αυγό, αν θέλετε όμως εσείς μπορείτε να το προσθέσετε. Για να μας πετύχει η πίτα και να γίνει τραγανή θα πρέπει να έχουμε τον φούρνο καλά προθερμασμένο, να στύψουμε καλά τα κολοκυθάκια αφού πρώτα τους δώσουμε τον
χρόνο τους να βγάλουν τα υγρά τους και να κάνουμε την στρώση της πίτας λεπτή.
Διαβάστε τη συνταγή στο: eri-captaincook.blogspot.gr
Η πίτα φτιάχνεται πλέον σε όλη την Ελλάδα με διάφορες παραλλαγές, γίνεται σκέτη με τυρί, με κίτρινη κολοκύθα, σπανάκι, χόρτα κλπ. Στην συνταγή μου δεν χρησιμοποιώ αυγό, αν θέλετε όμως εσείς μπορείτε να το προσθέσετε. Για να μας πετύχει η πίτα και να γίνει τραγανή θα πρέπει να έχουμε τον φούρνο καλά προθερμασμένο, να στύψουμε καλά τα κολοκυθάκια αφού πρώτα τους δώσουμε τον
χρόνο τους να βγάλουν τα υγρά τους και να κάνουμε την στρώση της πίτας λεπτή.
Διαβάστε τη συνταγή στο: eri-captaincook.blogspot.gr