Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Αυτή είναι η αυθεντική συνταγή για γαλλικές μαρέγκες που ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες σίγουρα θα πετύχουν και θα γίνουν τραγανές εξωτερικά και μαλακές εσωτερικά. Δείτε τα tips για τέλειο αποτέλεσμα!
Κοσκινίζουμε τη ζάχαρη άχνη και τη ρίχνουμε σιγά-σιγά στη μαρέγκα, «διπλώνοντας» το μείγμα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C. Σε ένα ταψί με λαδόκολλα, με το κουτάλι ή με το κορνέ βάζουμε από μια κουταλιά της σούπας μαρέγκα, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους (για μεγάλες μαρέγκες).
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Αυτή είναι η αυθεντική συνταγή για γαλλικές μαρέγκες που ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες σίγουρα θα πετύχουν και θα γίνουν τραγανές εξωτερικά και μαλακές εσωτερικά. Δείτε τα tips για τέλειο αποτέλεσμα!
Κοσκινίζουμε τη ζάχαρη άχνη και τη ρίχνουμε σιγά-σιγά στη μαρέγκα, «διπλώνοντας» το μείγμα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C. Σε ένα ταψί με λαδόκολλα, με το κουτάλι ή με το κορνέ βάζουμε από μια κουταλιά της σούπας μαρέγκα, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους (για μεγάλες μαρέγκες).
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr