Από το: ΚουζινοΣκαλίσματα
Μια συνταγή που εμπιστεύομαι τα τελευταία χρόνια για πεντανόστιμα, μαλακά και μελωμένα μέχρι το κέντρο μελομακάρονα. Γαρύφαλλο δεν χρησιμοποιώ ποτέ στα γλυκά μου γιατί μας δημιουργεί καούρες στο στομάχι οπότε το αποφεύγουμε. Αλεύρι βάζουμε
τόσο ώστε να μη γίνει πολύ σφιχτή η ζύμη μας γιατί μετά τα μελομακάρονα θα είναι σκληρά και δεν θα μελώσουν. Αν θέλουμε καθώς τα πλάθουμε βάζουμε στο κέντρο του κάθε μελομακάρονου μισό καρύδι. Μελώνω ζεστά και τα δύο έτσι το σιρόπι φτάνει μέχρι την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr
Μια συνταγή που εμπιστεύομαι τα τελευταία χρόνια για πεντανόστιμα, μαλακά και μελωμένα μέχρι το κέντρο μελομακάρονα. Γαρύφαλλο δεν χρησιμοποιώ ποτέ στα γλυκά μου γιατί μας δημιουργεί καούρες στο στομάχι οπότε το αποφεύγουμε. Αλεύρι βάζουμε
τόσο ώστε να μη γίνει πολύ σφιχτή η ζύμη μας γιατί μετά τα μελομακάρονα θα είναι σκληρά και δεν θα μελώσουν. Αν θέλουμε καθώς τα πλάθουμε βάζουμε στο κέντρο του κάθε μελομακάρονου μισό καρύδι. Μελώνω ζεστά και τα δύο έτσι το σιρόπι φτάνει μέχρι την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr