Από το: Christie's PicNic
Η συνταγή μου σήμερα, είναι η συνέχεια της ανάρτησής μου με τη μαρμελάδα μανταρίνι. Νομίζω πως οι φλούδες μανταρίνι είναι μιά έκρηξη γεύσης και φρεσκάδας στο στόμα. Κατά την άποψή μου αποτελούν το ιδανικό κλείσιμο για ένα γεύμα (ή δείπνο), μιάς
και καθαρίζουν την γεύση και γεμίζουν με άρωμα το στόμα. Ακόμη το μανταρίνι είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο φρούτο, συμβάλλει εκτός των άλλων και στην καλή πέψη, οπότε είναι ιδανικό για κατανάλωση μετά το φαγητό. Η αλήθεια είναι πως πάντα με ενθουσιάζει το να χρησιμοποιώ και κυρίως να μετατρέπω σε κάτι ιδιαίτερα νόστιμο και γευστικό, ένα υλικό που σε κανονικές συνθήκες το πετάμε, όπως είναι οι φλούδες του μανταρινιού. Γι αυτό, την επόμενη φορά που θα αγοράσετε μανταρίνια, για 2-3 ημέρες, βάλτε ένα σκεύος που να κλείνει καλά στο ψυγείο και φυλάξτε εκεί όλες τις φλούδες που θα έχετε κάθε φορά που κάποιος στο σπιτι καθαρίζει ένα μανταρίνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: christiespicnic.blogspot.gr
Η συνταγή μου σήμερα, είναι η συνέχεια της ανάρτησής μου με τη μαρμελάδα μανταρίνι. Νομίζω πως οι φλούδες μανταρίνι είναι μιά έκρηξη γεύσης και φρεσκάδας στο στόμα. Κατά την άποψή μου αποτελούν το ιδανικό κλείσιμο για ένα γεύμα (ή δείπνο), μιάς
και καθαρίζουν την γεύση και γεμίζουν με άρωμα το στόμα. Ακόμη το μανταρίνι είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο φρούτο, συμβάλλει εκτός των άλλων και στην καλή πέψη, οπότε είναι ιδανικό για κατανάλωση μετά το φαγητό. Η αλήθεια είναι πως πάντα με ενθουσιάζει το να χρησιμοποιώ και κυρίως να μετατρέπω σε κάτι ιδιαίτερα νόστιμο και γευστικό, ένα υλικό που σε κανονικές συνθήκες το πετάμε, όπως είναι οι φλούδες του μανταρινιού. Γι αυτό, την επόμενη φορά που θα αγοράσετε μανταρίνια, για 2-3 ημέρες, βάλτε ένα σκεύος που να κλείνει καλά στο ψυγείο και φυλάξτε εκεί όλες τις φλούδες που θα έχετε κάθε φορά που κάποιος στο σπιτι καθαρίζει ένα μανταρίνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: christiespicnic.blogspot.gr