Από το: Κουζινομαγειρέματα
Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, τις βανίλιες τα χτυπάμε καλά, χαμηλώνουμε την ταχύτητα ρίχνουμε το αμύγδαλο και μετά σιγά σιγά το αλεύρι με το μπέικιν, ανακατεύουμε απαλά μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά. Πλάθουμε κουραμπιεδάκια και τα τοποθετούμε σε
ταψάκι με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180C για 20' - 25'. Στρώνουμε άχνη σε λαδόκολλα και αραδιάζουμε τα κουραμπιεδάκια επάνω σ' αυτή, μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο. Ραντίζουμε με ανθόνερο και κοσκινίζουμε επάνω τους αρκετή άχνη όσο ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, τις βανίλιες τα χτυπάμε καλά, χαμηλώνουμε την ταχύτητα ρίχνουμε το αμύγδαλο και μετά σιγά σιγά το αλεύρι με το μπέικιν, ανακατεύουμε απαλά μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά. Πλάθουμε κουραμπιεδάκια και τα τοποθετούμε σε
ταψάκι με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180C για 20' - 25'. Στρώνουμε άχνη σε λαδόκολλα και αραδιάζουμε τα κουραμπιεδάκια επάνω σ' αυτή, μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο. Ραντίζουμε με ανθόνερο και κοσκινίζουμε επάνω τους αρκετή άχνη όσο ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr