Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Η ομελέτα της μαμάς

Written By Unknown on Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 | Νοεμβρίου 05, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Καθαρίζετε, κόβετε και τηγανίζετε τις πατάτες. Κόβετε την φέτα σε κυβάκια, και τη ντομάτα το ίδιο. Χτυπάτε τα αυγά όλα μαζί και ρίχνετε το γάλα το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και τη ρίγανη. Βάζετε τις τηγανητές πατάτες ξανά στο τηγάνι με το μισό ποτηράκι ελαιόλαδο, και ρίχνετε μέσα την
ντομάτα και την φέτα, τα αφήνετε σε σιγανή φωτιά να λιώσει λίγο η φέτα και να μαραθούν λίγο οι ντομάτες εδώ θα ρίξετε και τις πιπεριές ψιλοκομμένες αν βάλετε. Ρίχνετε στο τέλος το μείγμα των αυγών και κουνάτε το τηγάνι να πάει παντού. Ανακατεύετε με κουτάλι να ψηθεί καλά το αυγό. Όταν το δείτε καλά ψημένο το κατεβάζετε και το σερβίρετε,τρώγεται και ζεστό και κρύο αυτό το πιάτο.

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr



SHARE

About Unknown