Από το: Chefoulis
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη μαγιά, την σόδα μαζί και το αλάτι σε ένα μπολ. Σε ένα άλλο σκεύος χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο μαζί με τα δύο είδη ζάχαρης, μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτουμε τα αυγά κι ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε την βανίλια, το μείγμα με το αλεύρι και ξεκινάμε
να ζυμώνουμε. Βάζουμε την βρώμη και το καρύδι ψιλοκομμένο και με απαλές κινήσεις ανακατεύουμε. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαλάκια στο μέγεθος αυγού και τα πατάμε με το χέρι να γίνουν ελαφρώς επίπεδα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη μαγιά, την σόδα μαζί και το αλάτι σε ένα μπολ. Σε ένα άλλο σκεύος χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο μαζί με τα δύο είδη ζάχαρης, μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτουμε τα αυγά κι ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε την βανίλια, το μείγμα με το αλεύρι και ξεκινάμε
να ζυμώνουμε. Βάζουμε την βρώμη και το καρύδι ψιλοκομμένο και με απαλές κινήσεις ανακατεύουμε. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαλάκια στο μέγεθος αυγού και τα πατάμε με το χέρι να γίνουν ελαφρώς επίπεδα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr