Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Η αφράτη ζύμη της Γιώτας

Written By Unknown on Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 04, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Φάε Βράδυ
Λιωνουμε την μαγια με το χλιαρο γαλα,χτυπαμε το αυγο το λαδι το αλατι και την ζαχαρη σε ενα βαθυ μπωλ και μετα τα προσθετουμε στην μαγια με το γαλα ανακατευουμε καλα και προσθετουμε το αλευρι σιγα σιγα μεχρι να ξεκολαει απο τα χερια. Χωριζουμε την ζυμη σε 4 η 8
μπαλακια τα ανοιγουμε με τον πλαστη και στρογγυλα και τα χωριζουμε να γινουν τριγωνα να μαζευονυαι οπως τα κρουασανακια η απλωνουμε σε ενα...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr


SHARE

About Unknown