Από το: Λάκης Κουταλάκης
Ένα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδα, και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο. Εδώ θα σας δώσω μια μαρινάδα για το χοιρινό που πιστεύω ότι θα σας αρέσει και θα δώσει γεύση και άρωμα στο κρέας που θα ψήσετε. Ρίχνουμε όλα τα
υλικά μέσα στο μούλτι και τα χτυπάμε δυνατά μέχρι να πολτοποιηθούν. Βάζουμε το κρέας σε ένα δίσκο ή όποιο άλλο σκεύος έχουμε και περιχύνουμε με την μαρινάδα μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr
Ένα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδα, και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο. Εδώ θα σας δώσω μια μαρινάδα για το χοιρινό που πιστεύω ότι θα σας αρέσει και θα δώσει γεύση και άρωμα στο κρέας που θα ψήσετε. Ρίχνουμε όλα τα
υλικά μέσα στο μούλτι και τα χτυπάμε δυνατά μέχρι να πολτοποιηθούν. Βάζουμε το κρέας σε ένα δίσκο ή όποιο άλλο σκεύος έχουμε και περιχύνουμε με την μαρινάδα μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr