Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μαρινάδα για κρέας χοιρινό

Written By Unknown on Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 | Ιουλίου 20, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Λάκης Κουταλάκης
Ένα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδα, και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο. Εδώ θα σας δώσω μια μαρινάδα για το χοιρινό που πιστεύω ότι θα σας αρέσει και θα δώσει γεύση και άρωμα στο κρέας που θα ψήσετε. Ρίχνουμε όλα τα
υλικά μέσα στο μούλτι και τα χτυπάμε δυνατά μέχρι να πολτοποιηθούν. Βάζουμε το κρέας σε ένα δίσκο ή όποιο άλλο σκεύος έχουμε και περιχύνουμε με την μαρινάδα μας...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr


SHARE

About Unknown