Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Φτιάχνετε το παντεσπάνι και μόλις κρυώσει, το σπάτε σε κομματάκια και ρίχνετε το μισό κουτί μερέντα και ανακατεύετε να γίνει ένα μίγμα όπως της καριόκας, και το στρώνετε σε ένα τσερκί
για βάση. Ανακατεύετε την υπόλοιπη μερέντα με τις σπασμένες bueno και απλώνετε πάνω από το παντεσπάνι (κρατάτε 2 για το στόλισμα). Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος και κατεβάζετε από την φωτιά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr
Φτιάχνετε το παντεσπάνι και μόλις κρυώσει, το σπάτε σε κομματάκια και ρίχνετε το μισό κουτί μερέντα και ανακατεύετε να γίνει ένα μίγμα όπως της καριόκας, και το στρώνετε σε ένα τσερκί
για βάση. Ανακατεύετε την υπόλοιπη μερέντα με τις σπασμένες bueno και απλώνετε πάνω από το παντεσπάνι (κρατάτε 2 για το στόλισμα). Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος και κατεβάζετε από την φωτιά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr