Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Αυτό το φαγητό, είναι από εκείνα που θα πρέπει να τα δοκιμάσουμε τουλάχιστον μία φορά, ψημένα σε ξυλόφουρνο. Βεβαίως και στην κουζίνα μας, λουκουμάκι γίνεται.
Έτσι κι αλλιώς, αυτό που κάνει τη διαφορά, είναι η σάλτσα που το
μαρινάρουμε, που του χαρίζει απίστευτη γεύση.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Αυτό το φαγητό, είναι από εκείνα που θα πρέπει να τα δοκιμάσουμε τουλάχιστον μία φορά, ψημένα σε ξυλόφουρνο. Βεβαίως και στην κουζίνα μας, λουκουμάκι γίνεται.
Έτσι κι αλλιώς, αυτό που κάνει τη διαφορά, είναι η σάλτσα που το
μαρινάρουμε, που του χαρίζει απίστευτη γεύση.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com

0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.